Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2019 година

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџетите на општината за 2016 година и за претходни години, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2019 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Обука за собирачи и преработувачи на други шумски производи

 
 
 
 
This project is funded by the European Union and implemented in partnership with UNDP and the Ministry of Environment and Physical Planning.
 
Натура Нова од Струмица во партнерство со Општина Струмица, организира:
ОБУКА ЗА СОБИРАЧИ И ПРЕРАБОТУВАЧИ НА ДРУГИ ШУМСКИ ПРОИЗВОДИ
Смолари, 11 април 2019 година
Проектот „ЗАШТИТА НА БИОДИВЕРЗИТЕТОТ И БРЕНДИРАЊЕ НА ШУМСКИТЕ ПЛОДОВИ НА БЕЛАСИЦА“ организира еднодневна обука за собирачи, откупувачи и преработувачи на други шумски производи од регионот на планината Беласица, на ден 11 Април 2019 година, во Ресторан „ЛЕБЕД“ во Смолари, со почеток во 11.00 часот.
За повеќе информации кликнете на следниов линк.
© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544