Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Костадинов одржа работна средба со претставници на повеќе институции за реконструкција на стадионот „Младост“

Вршителот на должноста градоначалник на општина Струмица Костадин Костадинов, денеска во својот кабинет, одржа работна средба со директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски, претставници на Фудбалската федерација на Македонија, ЕВН,

Секторот за внатрешни работи – Струмица, Секторот за урбанизам и комунални дејности на општина Струмица и концесионерот на стадионот „Младост“, а на кој се разговараше за реконструкција, односно, изградба на нови трибини и дополнително осветлување. На средбата се разговараше и за подготвителните активности за натпреварот меѓу фудбалските репрезентации на Македонија и Албанија кој што ќе се одржи на петти септември годинава на стадионот „Младост“ во Струмица.© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544