Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2019 година

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџетите на општината за 2016 година и за претходни години, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2019 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Градоначалникот Јаневски со поддршка за семејствата на загинатите бранители

Градоначалникот на општина Струмица Коста Јаневски, денеска одржа средба со претставниците на Здружението на загинатите бранители во конфликтот 2001-2015 година. На средбата присуствуваа и претставници од кабинетот на претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, од министерството за одбрана и министерството за внатрешни работи, а се разговараше за потребите на семејствата на загинатите бранители. Градоначалникот Јаневски им даде максимална поддршка во решавањето на проблемите со кои што се соочуваат овие семејства.

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544