Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2019 година

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџетите на општината за 2016 година и за претходни години, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2019 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Покана за учество на првата буџетска форумска сесија

Првата буџетска форумска сесија е во реализација на програмата Форуми во заедницата - Буџетски форум во општина Струмица 2018/2019 година. Првата форумска сесија ќе се одржи на ден 09.11.2018 година (петок) во 18:00 часот во поранешен дом на АРМ (голема сала).
Целосната покана може да ја видите на следниов линк. Агендата за настанот може да ја видите на следниов линк.
© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544