Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2019 година

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџетите на општината за 2016 година и за претходни години, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2019 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Трета сесија од проектниот форум во рамки на проектот „Зајакнување на општинските совети“

Трета сесија од проектниот форум во рамки на проектот „Зајакнување на

општинските совети“

Општина Струмица, Дом на АРМ, 04.12.2018, 13:00 часот

 

13:50-14:10  Презентација на предлог проект (2) – Преку игра, учење и забава до здрави навики 

                   Дискусија (коментари, предлози и препораки)

14:10-14:30 Презентација на предлог проект (3) - Крила на младоста 

                  Дискусија (коментари, предлози и препораки)

14:30-14:50 Презентација на предлог проект (4) - Сите деца сакаат градинка 

                  Дискусија (коментари, предлози и препораки)

14:50-15:00 Одредување на термин за следната сесија

15:00-15:15 Оценка на форумската сесија и договор за следни чекори

Поканата може да ја видите на следиот линк

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544