Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Стопански комори

СТОПАНСКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА
РЕГИОНАЛНА КОМОРА Струмица
Ул.: Благој Мучето бр. 4 Струмица
Тел: 034/340-290
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.mchamber.org.mk

СОЈУЗ НА СТОПАНСКИ КОМОРИ
Формирана:2004 година
Комори: Индустриска комора
Трговската комора,
Услужната комора,
Агро-бизнис комора
ИКТ комора
ул. Прашка бр.23
1000 Скопје
Претставништво: Клуб на стопанственици - Струмица
www.sojuzkomori.org.mk

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544