Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2019 година

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџетите на општината за 2016 година и за претходни години, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2019 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Објави

Спроведување на Стратегиска оцена

 


odluka_1.pdf
[превземи]

 

 

 


odluka_2.pdf
[превземи]

 

 

 


odluka_3.pdf
[превземи]

 

 

 


odluka_4.pdf
[превземи]

 

 

 


odluka_5.pdf
[превземи]                                                                                       

 


formular_7747.pdf
[превземи]

 

 

 


odluka_6.pdf
[превземи]                 

 


formular_7752.pdf
[превземи]

 

 

 


odluka_7.pdf
[превземи]                              

 


formular_7931.pdf
[превземи]

 

 

 


odluka_8.pdf
[превземи]

 

 


odluka_9.pdf
[превземи]

 

 

 


odluka_10.pdf
[превземи]

 

 


odluka_11.pdf
[превземи]

 

 

Неспроведување на Стратегиска оцена

 

 


odluka_nesproveduvanje1.pdf
[превземи]                                                  

 


formular_murtino.pdf
[превземи]

 

 

 

 


odluka_nesproveduvanje2.pdf
[превземи]                                        

 


formular_kuklis.pdf
[превземи]

 

 

 

 

 

 

 

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544