Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2019 година

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџетите на општината за 2016 година и за претходни години, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2019 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Годишна програма за комунално уредување 2012

Програма за уредување на градежното земјиште на подрачјето на Општина Струмица за 2012 година.


gradezno_zemjiste2012.pdf
[превземи]


Програма за изградба, реконструкција, одржување и заштита на локалните патишта и улици на територијата на општина Струмица за 2012 година.


patista_ulici2012.pdf
[превземи]Програма за одржување на јавното осветлување на подрачјето на Општина Струмица за 2012 година.


javno_osvetluvanje2012.pdf
[превземи]


Програма за изработка на урбанистички планови на подрачјето на  општина Струмица за 2012 година.


urbanisticki_planovi2012.pdf
[превземи]


Програма за одржување на јавно зеленило на подрачјето на општина Струмица за 2012 година.


javno_zelenilo2012.pdf
[превземи]


Програма за одржување на јавната чистота на подрачјето на општина Струмица за 2012 година.


javna_cistota2012.pdf
[превземи]

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544