Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

 

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџет за 2015 година

Буџетите на општината пред 2015 година и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2017 кои се поставени на општинската веб страница.

Социјална карта на општина Струмица

Годишна програма за комунално уредување 2015

Програма за уредување на градежното земјиште на подрачјето на Општина Струмица за 2015 година. (работна верзија)


Programa Gradezno zemjiste 2015
[превземи]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2005-2017 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544