Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2019 година

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџетите на општината за 2016 година и за претходни години, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2019 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Проектен албум

Градски пазарБулевар „Маршал Тито“Детски градГабровски водопадДетско игралиште ШпикиСпортско игралиште ПартизанАсфалтирање на улици во МуртиноЧистeње на Моноспитовскиот каналАсфалтирање на улица Цветан ДимовМал парк во I Месна заедницаНов пазар во I Месна заедницаРеконструкција на тротоар на улица ЛениноваСпортско игралиште на улица Браќа МиладиновиПетле (раскрсница) на излезот од Струмица кон КуклишНови корпи за отпадоци

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544