Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

preporaki baner
kvalitet vozduh
 

Буџет за 2019 година

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџетите на општината за 2016 година и за претходни години, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2019 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Кик бокс

Кик бокс

КИК БОКС КЛУБ - СТРУМИЦА
Формиран прво како кунг фу клуб Струмица па потоа да премине во Кик-Бокс клуб Струмица
Формиран 31.10.1993 година.Успеси: 1996 година Горги Христов (Светско првенство во Киев-Украина елиминиран во прв круг), 1997 година Зоран Спасов (Светско првенство во Милано-Италија 3-то место), 2001 година Снежана Портарска (Светско првенство во Виена-Австрија 2-ро место), 2001 година Роберт Рабровалиев (Светско првенство во Виена-Австрија 3-то место)
Тренер: проф. Зоран Спасов
Претседател: проф. Слободан Великов-Боте
Телефон за контакт: 071/701-509, 071/701-508

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544