Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

 

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџет за 2015 година

Буџетите на општината пред 2015 година и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2017 кои се поставени на општинската веб страница.

Социјална карта на општина Струмица

Тенис

ТЕНИС

ТЕНИСКИ КЛУБ НЕТ


Формиран: 1992 година под името Струмица
Тренер: Виктор Баџуков
Настапуваат: екипно и поединечно
Членови: 50 деца (машки и женски)
Телефон за контакт:  078/384-007Настапува на сите официјални првенства на "Тениската федерација на Македонија". Тренинзите ги одржуваат на двата терена при комплексот "АРМ".

© 2005-2017 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544