PDF Печати

ОПШТИНА СТРУМИЦА

ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија

  • тел.(034)348030
  • факс.(034)320544

Официјален e-mail за контакт со општината:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Доколку сакате да контактирате со градоначалникот, тоа може да го направите на следниов линк.


Лице задолжено за контакт со јавноста во општина Струмица:

1. Сузана Тасева, соработник за односи со јавноста, тел. 076 483083


Лица за комуникација со граѓани коишто имаат одреден вид и степен на попреченост со цел укажување на помош се:

1. Тони Милушев, раководител на одделението за локален економски развој,  тел. 076 483158

2. Нела Масалковска, соработник за евиденција на проекти во одделението за локален економски развој, тел. 076 499870