Леап PDF Печати

Локален акционен план за животна средина во Општина Струмица (ЛЕАП)


LEAP.PDF
[превземи]


За да можете да ги читате документите потребно е да имате инсталирано Adobe Acrobat Reader. Доколку немате инсталирано, истиот можете да го превземете од официјалната веб страна на Adobe.