Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Саеми

КАЛЕНДАР НА САЕМИ ЗА 2013

 

 

ДАТУМ

САЕМ

МЕСТО

06-09.03.2013

Саем на градежништво

10 Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација

3. Реалекс – Меѓународен саем на недвижности

Скопски саем

26-31.03.2013

Мебел

39. Меѓународен саем на мебел, опрема за домаќинства и јавни објекти, репроматеријали и машини за индустрија на мабел

Скопски саем

09-15.04.2013

Саем на книга

25. Меѓународен саем на книгата

Скопски саем

10-12.04.2013

Денови на образование и кариера

16. Меѓународен саем за образование и кариера

Скопски саем

25-27.04.2013

Скопје Травел Маркет

3. Меѓународен саем на Туризам

Скопски саем

15-17.05.2013

Вински фестивал (бело вино)

3. меѓународен вински фестивал

Скопски саем

25-28.09.2013

Меѓународен саем за широка потрошувачка

63. Mеѓународен скопски саем на храна, пијалоци и стоки за широка потрошувачка

63. Меѓународен саем на машини, опрема, амбалажирање и внатрешен транспорт

54. Меѓународен саем на тутун и машини

41. Mеѓународен агроиндустриски саем

22. Меѓународна изложба на вино и јаки алкохолни пијалоци

Национални претставувања

 

Скопски саем

15-19.10.2013

Технома

39. Меѓународен саем на металургија, електроника, енергетика, немаетали и градежништво

14. Меѓународен саем за занетчиство и мало стопанство

МАКИНОВА- 33. Меѓународна изложба на иновации

Скопски саем

06-09.11.2013

Саем на турски извозни производи

3. Саем на турски извозни производи

Скопски саем

13-15.11.2013

Вински фестивал (црвено вино)

4. Меѓународен вински фестивал

Скопски саем

04-05.12.2013

Финекспо

11. Меѓународен саем на финансии, деловни можности и економски развој

Скопски саем

 

 

 

 

http://www.ffrm.org.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=774

http://www.eragrupa.mk/mk/SkopjeFair/

http://mazedonien.ahk.de/mk/saemi/

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544