Аикидо
Астраион Аикидо PDF Печати

Клубот е формиран во 2009 година и активно учествува во сите активности на Реално Аикидо Федерацијата на Република Македонија.

 

Клубот е поддржан од Реален Аикидо клубот Пелистер од Битола со Мајстор Ѓуро Илич - 5 дан.

Клубот во Струмица е формиран од страна на учесници кои се занимавале со повеќе боречки спортови со асистент Сашко Весев.

Телефон: 075 709 878

е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите