ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ-02/2023 за унапредување на административни службеници во општинската администрација на општина Струмица

Целосната содржина на огласот може да ја видите на следниов линк.

Пријава за вработување / унапредување на административен службеник линк.