Термини за полагање на испит за добивање на сертификат за авто-такси возач

Комисија за спроведување на постапката и програмата за полагање на испитот за добивање на сертификат за авто – такси возач

           МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2019 ГОДИНА

 

12.02.2019 година (вторник) во 16 : 30 часот во „Дом на АРМ“ - Струмица.

26.02.2019 година (вторник) во 16 : 30 часот во „Дом на АРМ“ - Струмица.

  ОПШТИНА СТРУМИЦА

  Комисија за спроведување на

постапка и програма за полагање на испитот

за добивање на сертификат за авто - такси возач

                                                                                   

© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544