Одбојкарите на ЏИО Струмица кај градоначалникот Коста Јаневски

Градоначалникот Коста Јаневски организираше прием за одбојкарите на одбојкарскиот клуб ЏИО Струмица по повод освојувањето на шампионската титула на Македонија. Им го честиташе големиот успех со кој уште еднаш потврдија дека Струмица е најодбојкарскиот град во нашата држава, а во знак на благодарност за поддршката, тие му подарија дрес.

© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544