Подобрување на услугите кон граѓаните од страна на општините

Дали сте подготвени да пoнудите технолошко решение за подобрување на услугите кон граѓаните од страна на општините?
Приклучете се со својата идеја на #Tech4MuniMK хакатонот каде може да добиете средства за вашиот пилот проект и да создадете одлични решенија кои подоцна ќе може да се употребат и во другите општини и градови.
Погледнете ги сите детали на https://tech4muni.mk и пријавете се денес!
© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544