Events for July 2024 › Културно-забавни настани

Latest Past Events

Струмички карневал 2020

Градски плоштад „Гоце Делчев“ Струмица

Несомнено најлудата ноќ во гоината во нашиот град. Многу забава,...

Божиќен концерт 2020

НУЦК „Антон Панов“ Моша Пијаде 1, Струмица

Традиционален новогодишно-божиќен концерт кој се одржува секоја година од страна...

Новогодишно-Божиќно пазарче

Градски плоштад „Гоце Делчев“ Струмица

Најубавото место во овој период од годината во нашиот град....