Аикидо

Аикидо

Астраион Аикидо

Клубот е поддржан од Реален Аикидо клубот Пелистер од Битола со Мајстор Ѓуро Илич – 5 дан.

Клубот во Струмица е формиран од страна на учесници кои се занимавале со повеќе боречки спортови со асистент Сашко Весев.

Телефон: 075 709 878

е-маил: astraion@yahoo.com