Градоначалникот Костадинов на одбележувањето на празникот на градот Кукуш во Грција

Градоначалникот Костадинов на одбележувањето на празникот на градот Кукуш во Грција

Градоначалникот Костадин Костадинов со свои соработници и членови на Советот на општина Струмица, денеска се гости на одбележувањето на празникот на градот...

Прочитај Повеќе
Известување за прекинување на стручната расправа за донесување на Генерален урбанистички план...

Известување за прекинување на стручната расправа за донесување на Генерален урбанистички план...

Почитувани граѓани, Ве известуваме дека по предлог на Комисијата за урбанизам, формирана од Градоначалникот на Општина Струмица, како и предлогот од Комисијата...

Прочитај Повеќе

Прашајте го градоначалникот или побарајте средба

Струмица се сака со дела

Струмица – Модерна и урбана

Отворено со општината

Важни броеви

192

Полиција

193

Противпожарна бригада

194

Брза помош