Леап

Локален акционен план за животна средина во Општина Струмица (ЛЕАП)

[преземи]

 

LEAP1
[преземи]

 

LEAP
[преземи]

За да можете да ги читате документите потребно е да имате инсталирано Adobe Acrobat Reader. Доколку немате инсталирано, истиот можете да го превземете од официјалната веб страна на Adobe.