Категорија: Седници на совет

Home / Седници на совет
Костадинов: Покачени сметки за комунални услуги за струмичани нема да има
Напис

Костадинов: Покачени сметки за комунални услуги за струмичани нема да има

Советот на општина Струмица денеска ја одржа 14-та седница на којашто беа усвоени повеќи одлуки, програми, извештаи и планови. Меѓу нив се одлуките за утврдување...

Решение за свикување на четиринаесеттата седница на Советот на општина Струмица
Напис

Решение за свикување на четиринаесеттата седница на Советот на општина Струмица

Совет на општина Струмица, Бр.08-7659/1, 21.09.2022 год. Врз основа на член 48 став 1 точка 1 од Законот  за локалната самоуправа (“Сл.весник на РМ” бр....

Решение за свикување на тринаесеттата седница на Советот на општина Струмица
Напис

Решение за свикување на тринаесеттата седница на Советот на општина Струмица

Совет на општина Струмица, Бр.08-6752/1, 23.08.2022 год. Врз основа на член 48 став 1 точка 1 од Законот за локалната самоуправа (“Сл.весник на РМ” бр....

Советот на општина Струмица денеска ја одржа единаесеттата седница
Напис

Советот на општина Струмица денеска ја одржа единаесеттата седница

Советот на општина Струмица денеска ја одржа единаесеттата седница, на која советниците расправаа по 22 точки од дневниот ред. Советниците ги усвоија Правилниците за финансиска...

Решение за свикување на единаесеттата седница на Советот на општина Струмица
Напис

Решение за свикување на единаесеттата седница на Советот на општина Струмица

Совет на општина Струмица, Бр.08-4650/1, 15.06.2022 Врз основа на член 48 став 1 точка 1 од Законот за локалната самоуправа (“Сл.весник на РМ” бр. 5/02)...

Се одржа 9-та седница на Советот на општина Струмица
Напис

Се одржа 9-та седница на Советот на општина Струмица

Советот на општина Струмица денеска ја одржа 9-та седница на којашто главна точка беше ребалансот на буџетот за 2022 година, а го образложи градоначалникот Костадин...