Тенис

ТЕНИС

ТЕНИСКИ КЛУБ НЕТ

Формиран: 1992 година под името Струмица
Тренер: Виктор Баџуков
Настапуваат: екипно и поединечно
Членови: 50 деца (машки и женски)
Телефон за контакт: 078/384-007

Настапува на сите официјални првенства на “Тениската федерација на Македонија”. Тренинзите ги одржуваат на двата терена при комплексот “АРМ”.