Градоначалникот Костадинов со поддршка на караванот „Приказни од моето маало“

Градоначалникот Костадинов со поддршка на караванот „Приказни од моето маало“

Градоначалникот Костадин Костадинов денеска учествуваше во креативниот караван на љубопитното и штедливо слонче Халки и неговите другари „Приказни од моето маало“ кој стартуваше од библиотеката „Благој Јанков Мучето“.

На децата од караванот им прочита приказна, потврдувајќи дека настаните со деца му се најомилени бидејќи децата се најголемото богатство и најголемата радост.