Градоначалникот Костадинов оствари средба со кинескиот амбасадор Ѕуо

Градоначалникот Костадинов оствари средба со кинескиот амбасадор Ѕуо

Градоначалникот Костадин Костадинов, дeнеска, оствaри средба со амбасадорот на Народна Република Кина во Република Северна Македонија, Н.Е Џанг Ѕуо. На средбата разговараа на актуелни теми од соработката меѓу двете држави, но и за  проширување на пријателството и соработката на локално ниво.