Известување за Јавниот повик за субвенционирање на велосипеди

Известување за Јавниот повик за субвенционирање на велосипеди

Почитувани граѓани на Општина Струмица,

 

Ве известуваме дека средствата предвидени за Јавниот повик за субвенционирање на граѓаните на Општина Струмица, за купување на велосипед или велосипед со заштитна опрема (кацига, ракавици, штитници, велосипедско светло) за 2024 година по принципот прв дојден прв услужен се искористени, заклучно со ден 10.07.2024 година.

Ви благодариме за интересот што го покажавте за оваа мерка и ви посакуваме максимално да ја искоритите поволната велосипедска инфраструктура во нашиот град.