Конкурс за доделување на Годишна награда и животно дело на Општина Струмица “Св. Петнаесет Тивериополски Свештеномаченици”

Содржината на конкурсот за доделување на Годишна награда и животно дело на општина Струмица може да ја видите на следниов ЛИНК.

Формулар за конкурирање може да се подигне во архивата на Општина Струмица или да го превземете на следниов ЛИНК.