Одбележан 7 Април – Светскиот Ден на здравјето

Одбележан 7 Април – Светскиот Ден на здравјето
На денешниот Светски ден на здравјето учениците од медицинските струки во СОУУД „Димитар Влахов“ го одбележаа празникот со настан што се одржа пред центарот за култура „Антон Панов“.
На сите здравствени работници нека им е честит 7.Април – Светскиот Ден на здравјето и успешна работа во служба на граѓаните.