Се реализираат планираните активности за оваа година

Се реализираат планираните активности за оваа година

Деновиве општина Струмица реализираше неколку активности предвидени во програмите за реализација за 2022 година. Се уреди дел од тротоар со бехатон плочки на улица „Цветан Димов“ на површина од околу 200 метри квадратни. Се бетонираше сокак на улицата „Маршал Тито“ спроти старата Памучна. Во моментот се работи на санација на потпорни ѕидови и бетонирање на тротоар од левата страна на дел од улицата „Стив Наумов“.