Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

Целосната содршина на јавниот повик може да ја видите на следниов ЛИНК