Јавен повик за ангажирање на консултант/ка и тутори за поддршка на учениците Роми во Општина Струмица

Општина Струмица објави јавен повик за ангажирање на консултант/ка и тутори за поддршка на учениците Роми .

Целосната содржина на јавниот повик може да ја видите на следниов – линк.

Пријавата од јавен повик за ангажирање на консултант/ка и тутори за поддршка на учениците Роми можете да ја превземте на следниов – линк.