Јавен повик за изработка на локална Стратегија за млади на општина Струмица со акциски план за период 2023-2027

Јавен повик за изработка на локална Стратегија за млади на општина Струмица со акциски план за период 2023-2027

Целосната содржина на јавниот повик може да ја видите на следниов ЛИНК