Градоначалникот Јаневски на средба со граѓанските организации од Струмица

Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски, одржа средба со претставниците на граѓанските организации од Струмица на која се дискутираше за пристапувањето на Република Македонија кон ЕУ и НАТО, како и за претстојниот референдум кој ќе се одржи на 30 септември 2018 година. По средбата, тој изјави: