Обука за собирачи и преработувачи на други шумски производи, Банско, 18 април 2019 година

This project is funded by the European Union and implemented in partnership with UNDP and the Ministry of Environment and Physical Planning.
Проектот  „ЗАШТИТА НА БИОДИВЕРЗИТЕТОТ И БРЕНДИРАЊЕ НА  ШУМСКИТЕ ПЛОДОВИ НА БЕЛАСИЦА“ организира еднодневна обука за собирачи, откупувачи и преработувачи на други шумски производи од регионот на планината Беласица, на ден 18 Април 2019 година, во Хотел „ЦАР САМУИЛ“ во Банско, со почеток во 11.00 часот.
Целосното известување може да го видите на следниов линк.