Покана за петтата форумска сесија

Ве покануваме на петтата форумска сесија што ќе се одржи на ден 28.11.2019 четврток во 18.00 часот во ДОМ на АРМ (голема сала). Петтата буџетска форумска сесија е во реализација на Буџетски форум во Општина Струмица 2019/2020 година. Целта на форумите во заедницата е да се зголеми учеството на граѓаните во процесот на креирање и реализација на Буџетот на општината и зголемување на транспарентноста на општината.
Целата содржина на поканата може да се види на следниов линк.
Агендата за петтата форумска сесија може да ја видите на следниов линк.