Костадинов му го честиташе постигнатиот успех на кикбокс мајсторот Зоран Спасов

Вршителот на должноста градоначалник на општина Струмица, Костадин Костадинов, денеска, на приемот во неговиот кабинет лично му го честиташе постигнатиот голем успех на киксбокс мајсторот Зоран Спасов од Струмица.