Градоначалникот Костадинов на увид на улицата „Браќа Минкови“

Градоначалникот Костадинов на увид на улицата „Браќа Минкови“

Градоначалникот Костадин Костадинов со дел од членовите на Советот на општина Струмица, денеска, присуствуваше на завршните градежни активности на улицата „Браќа Минкови“.

Со граѓаните со кои се сретна на улицата, го споделија задоволството од ставањето на вториот слој асфалт кој ја направи улицата поубава и побезбедна.