Градоначалникот Костадинов на Јавен собир во Градско Балдовци

Градоначалникот Костадинов на Јавен собир во Градско Балдовци

Градоначалникот Костадин Костадинов со својот тим одржа Јавен собир со жителите на населеното место Градско Балдовци. На собирот разговараа за животот во селото и проблемите со коишто се соочуваат, а кои ќе можат да се решат следната година со средства од општинскиот буџет.

Проблеми за решавање вечерва се утврдуваа и во населеното место Раборци. Јавните собири со граѓаните од урбаните и месните заедници завршуваат утревечер во населените места Добрејци и Просениково.