ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради изведување градежни работи – асфалтирање со втор слој асфалт, утре 12.11.2021 година) во периодот од 7 до 17 часот, улицата „Братство Единство“ на потегот од улицата „Васил Сурчев“ до улицата „24-ти Октомври“ ќе биде затворена за сообраќај. Апелираме за разбирање и почитување на оваа времена мерка.