Општина Струмица ги исплати субвенциите за потрошен природен гас за првиот квартал

Општина Струмица ги исплати субвенциите за потрошен природен гас за првиот квартал

Општина Струмица денеска ги исплати субвенциите за потрошен природен гас за првите три месеци од оваа година. Вкупно 439.298 денари ќе добијат 168 корисници колку што имаат комплетни податоци.

Субвенционирањето на цената за физички лица е во износ од 10,00 денари од Nm3 потрошен прирoден гас.