Покана за прва форумска сесија во петок во 18.00 часот (поранешен дом на АРМ)

Покана за прва форумска сесија во петок во 18.00 часот (поранешен дом на АРМ)

Ве покануваме на Првата форумска сесија што ќе се одржи на ден 12.11.2021 година (петок) во 18:00 часот во ДОМ на АРМ (Голема Сала). Првата буџетска форумска сесија е во реализација на програмата Форуми во заедницата – Буџетски форум  во Општина Струмица 2021/2022 година.

Документи:

Покана – линк (.pdf)

Агенда – линк (.pdf)