Покана за трета форумска сесија

Home / Вести / Покана за трета форумска сесија
Ве покануваме на третата форумска сесија што ќе се одржи на ден 31.10.2019 четврток во 18.00 часот во ДОМ на АРМ (голема сала). Третата буџетска форумска сесија е во реализација на Буџетски форум во Општина Струмица 2019/2020 година. Целта на форумите во заедницата е да се зголеми учеството на граѓаните во процесот на креирање и реализација на Буџетот на општината и зголемување на транспараентноста на општината.
Целата содржина на поканата може да се види на следниов линк.
Агендата за третата форумска сесија може да ја видите на следниов линк.