Реконструкцијата на училиштето во Добрејци се одвива според планираната динамика

Реконструкцијата на училиштето во Добрејци се одвива според планираната динамика

Реконструкцијата на подрачното училиште „Сандо Масев“ во населеното место во Добрејци  е во полн ек. Се санира буквално се и фасадата и внатрешниот дел на училиштето. Учениците и наставниот кадар ќе добијат квалитетни услови за изведување на наставата, што е една од заложбите на градоначалникот Костадин Костадинов.