Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

Се повикуваат сите евидентирани невработени лица кои се заинтересирани да  се вклучат во програмата Општинско корисна работа, проект „Струмица грижлив град“ за работно ангажирање со скратено работно време од девет месеци заради стекнување вештини и постепено вклучување на пазарот на труд, да се пријават во Агенција за вработување – Центар за вработување Струмица. Повеќе…