ЈАВЕН ПОВИК за „Поддршка на младински иницијативи – Старт ап за млади во 2022/23 година Втора Фаза“

ЈАВЕН ПОВИК за „Поддршка на младински иницијативи – Старт ап за млади во 2022/23 година Втора Фаза“

Целосната содржина на јавниот повик може да ја видите на следниов – ЛИНК

Пријава за јавниот повик – ЛИНК