Јавен повик за пријавување и вклучување на 20 млади невработени лица

Јавен повик за пријавување и вклучување на 20 млади невработени лица

Целата содржина на јавниот повик може да ја видите на следниов ЛИНК

Формулар за пријава – ЛИНК