Ден: д.м.г

Home / 2023 / јануари / 12 (четврток)
Одлука и формулар за неспроведување на стратегиска оцена
Напис

Одлука и формулар за неспроведување на стратегиска оцена

Целосната содржина на одлуката и формуларот за неспроведување на стратегиска оцена може да ги видите на следниов – Линк